Welkom op LAKSTIFT.EU

U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Krassen in uw kunststof of aluminium kozijnen

Heeft u krassen in uw kunststof of aluminium kozijnen dan is dit erg vervelend. Doormiddel van onze lakstiften kunt u de beschadigingen eenvoudig bijtippen.

Wel heeft u de kleur nodig van uw kozijnen. Vaak zijn dit RAL kleuren. De RAL kleurcode wordt vaak vermeldt op de factuur van uw kozijnen. Mocht u er niet uitkomen, dan mag u altijd contact met ons opnemen. Vaak zien wij aan de hand van een foto al welke ralkleur uw kozijnen zijn. Weet u welke ralkleur u nodig heeft, gebruik dan onze zoekfunctie op de site en uw ral lakstift komt direct voor de dag.

Hoe gaat u nu de kras bijwerken in uw kunststof of aluminium kozijnen?

Allereerst gaat u de beschadiging ontvetten. Dit kan bijvoorbeeld met wasbenzine. Gebruik geen agressievere middelen, anders kunnen uw kozijnen verkleuren. Wanneer u twijfelt, probeer het dan op een proefstukje of onopvallende plaats uit.

Vervolgens gaat u de kras opvullen met onze lakstift. Schud eerst de lakstift 2 a 3 minuten zodat het kogeltje goed hoorbaar is. Controleer voor gebruik de kleur op een proefstukje of onopvallende plaats.

Breng meerdere dunne laagjes aan. Het is eenvoudiger om een extra laagje aan te brengen, dan om teveel aangebrachte verf te verwijderen. Wanneer het een hele fijne kras betreft, kunt u ook een tandenstokertje gebruiken.

Indien het een hoogglans kozijn betreft, adviseren wij de kras nog een keer na te tippen met onze lakstift blanke lak.

 

Wij maken gebruik van Cookies. Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van Cookies. Klik hier voor meer informatie.