Welkom op LAKSTIFT.EU

U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Roestpuntjes Auto verwijderen

Roestpuntjes Auto verwijderen

Roestpuntjes op bijvoorbeeld de motorkap van uw auto zijn erg vervelend. Het kan een groot roestplekje gaan worden, tot een compleet verroeste motorkap. Het is dus belangrijk om dit tegen te gaan en de roestpuntjes direct te behandelen.

Hoe ontstaan roestpuntjes in uw autolak?

Vaak ontstaan de roestpuntjes in uw autolak als gevolg van steenslag. Wanneer u op een pas nieuwe weg rijd, of een weg waarop los grind ligt, en er rijd iemand voor u of iemand rijd u tegemoet, dan kunnen er steentje op uw autolak vliegen, men noemt dit ook wel steenslag. Wanneer dit te hard gaat, dan gaan deze door uw autolak heen en ontstaan er wanneer er vocht bijkomt roestpuntjes in uw autolak.

Hoe kunt u deze roestpuntjes het beste verwijderen?

Omdat de putjes zo klein zijn, is het onmogelijk om deze met een normaal schuurpapiertje weg te schuren. U zal dan de goede lak ook raken, en dat maakt het alleen maar erger. Vandaar dat wij in ons assortiment een roestverwijderstift hebben. Het is een pen, met als kop een borsteltje. Wanneer u deze op het roestplekje zet, en met de pen een draaiende beweging maakt, wordt de roest verwijderd. Doe altijd handschoenen aan, omdat er anders splinters in uw handen kunnen komen.

Hoe gaat u de roestputjes verwijderen?

Allereerst gaat u het plekje ontvetten. Vervolgens gaat u zoals hierboven beschreven, de roest verwijderen met onze roestverwijderstift. U doet dit totdat u alleen nog kaal metaal zit. Vervolgens dient u het plekje te behandelen, zodat het niet opnieuw gaat roesten. Breng met onze lakstift primer grijs, de eerste laklaag aan voor een goede hechting en ondergrond. Wanneer deze droog is, gaat u de kleurlak aanbrengen. En na de lakstift kleurlak, komt de lakstift blanke lak.

Hoe u dit alles precies aanbrengt vindt u op deze pagina: https://www.lakstift.eu/lakstift-gebruiksaanwijzing

 

Wij maken gebruik van Cookies. Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van Cookies. Klik hier voor meer informatie.